ØRNESUS

Oplev suset, når ørnen flyver til din arm!
Efter hver forevisning kan du for kr. 500,- selv modtage høgen, ørnen eller den store ugle på din behandskede hånd. Vi kan være 6 personer på holdet, og alle oplever at modtage rovfuglen flyvende til hånden 6-9 gange under kyndig vejledning af vores falkonerer. Alle over 12 år kan være med, og booking er påkrævet!

At mærke suset fra ørnen, når den lander på din handske er helt unikt. Det er meget svært at beskrive, men det er ikke ualmindeligt, at der knibes en tåre af kursister. Ofte bliver de så overvældede og fascinerede af det prægtige dyr, der med sin kraft og majestætiske elegance lander lige der på armen.

I maj 2019 kom TV2 forbi med TV programmet SÆT PRIS PÅ DANMARK.

Hans Pilgaard tager tidligere tv-vært Sisse Fisker og hotelejer Alexander Kølpin til Samsø.
Her fik alle medlemmerne en på opleveren og selv Hans Pilgaard kunne ikke stå for fristelsen at prøve flyve ørnen Paco.

Se programmet (Episode 13) og hvordan Sisse Fisker overvinder sin skræk for fugle og modtager den fire kilo tunge havørn på armen.

Sæt pris på Danmark - Ørnesus

FALKONERSKOLE & SKOLETJENESTER

Som noget nyt tilbyder vi nu FALKONERSKOLE FOR BØRN. Her er man selv falkoner og skal lære om faget, sikkerhed og falkonerens teknikker samt gøre foder, fugle og pejleudstyr klar.
Dagen slutter med, at alle er med til at flyve fuglene.

Falkonerskole tilbydes både til lejrskoler, grupper og private.

Giv dine elever en uforglemmelig oplevelse.
Med vores undervisningstilbud tager vi eleverne med helt tæt på.
Vi har to tilbud: den lille pakke ‘Skoletjenesten’ og den store pakke ‘Falkonerskole’.

På Falkecenter Samsø tilbyder vi også at komme ud til jer, hvor vi kan tilrettelægge et arrangement tilpasset jeres program. Vi kan kombinere ‘Falkonerskolen’ med udvidet undervisning samt lave opvisning for jer.

Ring og hør nærmere om, hvordan vi kan tilpasse rovfugleelementet til jeres program.

TEAMBUILDINg & Retreats

Gennem aktiv flyvning med rovfuglene, teambuilding og yoga, træner vi dét at være tilstede i nuet, og samspillet mellem individ og gruppe. Vi træner at finde balance i os selv samtidig med at have en skærpet opmærksomhed på omgivelserne. Dette er teambuilding, hvor læring kobles direkte til dagligdagen i en ny, udfordrende og spændende form.

I vores teambuilding og kursusaktivitet har vi fokus på gruppen og gruppedynamikken. Via træning og flyvning med rovfuglene vil I opleve nye styrker og kompetencer hos jer selv og hinanden.

Alle kan deltage, uanset alder og forkundskaber.

Vi garanterer, at I allesammen får flyttet grænser og tager hjem med en fælles succesoplevelse.

Rewild YourSelf er et nyt og spændende ophold, hvor vi er tre naturelskere, der med afsæt i hver vores passion, deler præcis samme drøm – at være i nuet, se, føle og følge det flow, som der opstår her og nu. I vores retreats tager vi deltagerne med på en enestående rejse. En rejse med dig selv, i og med naturen. En sanselig oplevelse med rovfugle, yoga, meditation, urter og lækker sund mad. Vores ønske er at hjælpe med at genfinde dit eget naturlige vilde instinkt og forhold til naturen.

VALGFAG SAMSØ EFTERSKOLE

I valgfaget Falkejagt skal du lære omgang og håndtering af ugler, falke, høge og store ørne på en sikker måde. Du skal lære at samarbejde med fuglene herunder bruge en lokke og simulere en jagt for falken i luften, samt lære, hvordan man med falken på den ene hånd får sat hætte på med den anden. 

Se Samsø Efterskoles hjemmeside
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com