REWILD YOURSELF GETAWAY

Rewild YourSelf er et nyt og spændende retreat tilbud, hvor vi er to naturelskere, med afsæt i hver vores passion, og deler præcis samme virke – at være i nuet, se, føle og følge det flow som der opstår her og nu. I vores retreats, som vi kalder GET-A-WAY, tager vi deltagerne med på en enestående rejse. En rejse med dig selv i og med naturen. En sanselig oplevelse med rovfugle, yoga, meditation og lækker sund mad. Vores ønske er at hjælpe med at genfinde dit eget naturlige vilde instinkt og forhold til naturen. 

Oplev et unikt ophold, hvor tiden går i stå!
Mærk vingesuset fra rovfuglene når de lander på din arm.
Smag og duft til årtidens urter.
Dyrk yogaen i naturen mens solen står op.
Afslut dagen med lyset fra ildens flammer.

Rewild Yourself – Reconnect and recharge!

REWILD MED YOGA & ROVFUGLE

Karen vil, med sine 30 års erfaring, guide ind i en yoga praksis som alle kan være med til. Yogaen er vejen ind til at kroppen og sindet kan åbne sig for nuet, nærværet og roen. Det at være i nuet, være nærværende og i ro, hjælper samarbejdet med rovfuglene og sætter dit system til at recharge (genoplade). Hvis vejret tillader det, vil vi lave yoga udenfor, og ellers er der salen, hvor vi kan lave yoga.
Yoga undervisning er for alle, der er intet krav om erfaring.

I træningen med fuglene bruger vi afsættet og energien fra yogaen og meditationen, til at skal vække kontakten til vores krop og det perifere syn samt vores tilstedeværelse, både overfor øvelsen, fuglen og hinanden.

Vores udstråling er vital for sammenspillet med fuglene. Deltager vi med det åbne sind og fleksibilitet i træningen, vil der opstå endorfiner der virker som et fedt energiboost og ”lykkefølelse”.

De vilde urter er vores første føde her på jorden. De har været her lang tid før os. Livskraft i vilde urter er fantastisk, tænk blot på mælkebøttens evne til at gro alle vegne under alle betingelser. Ved at bruge vores sanser, smage, dufte, se og føle (nogle gange også høre), vil vi mærke naturens kraft via de vilde planter. Vi vil dagligt spise vilde planter og lære om, hvordan de kan støtte og styrke os til at være i nuet. De vilde planter vil vi også bruges til at genskabe og styrke vores forbindelse til naturen. (reconnect)

Det er os en stor glæde at byde jer velkommen til et unikt sammensat retreat, hvor vi hver især deler ud af vores mange års erfaring.

Rewild Yourself
Symbiosen mellem krop, sind og ånd – urterne, yogaen og rovfuglene.

“At leve er ikke nok.
Solskin, frihed og en lille blomst må man ha”
― Hans Christian Andersen

BOOK DIT RETREAT
Get-a-way

Vi har ikke nogle fastlagte datoer, men er I en gruppe der ønsker et helt unikt og anderledes retreatet, kan det både afholdes hos jer eller I kommer til Samsø. Kontakt os for yderligere information. 

Retreat på Samsø. Indkvarteringen sker torsdag aften fra kl 18:15-19:45, så det passer med færgerne. Her tager vi imod jer og fortæller om retreatet. Vi spiser mad og hilser på hinanaden.

Fra Kalundborg (Sjælland) ankomst i havnen 19.25
Fra Hou (Jylland) ankomst i havnen 18.00

Fra kl. 18.30 serverer vi en let anretning under løbende tjek ind.

Kl. 21.00 Aften meditation.

Afrejse søndag fra kl. 12.45

Vi laver sammen mad på skift, da madlavning også er en fantastisk mulighed for at være i nuet, sansende og deltagende og lærende. Maden er hovedsageligt af Samsøs lækre årtids råvarer, økologisk så meget som muligt, og alt efter årstiden vil vi også bruge vilde urter.

Dagene tilbringes udenfor i stort set alt slags vejr; fornuftigt og varmt tøj – vand/vindtæt tilpasset årstiden er vigtigt. Yogaen vil både være i naturen og i egnet lokaler. Godt fodtøj er også nødvendigt; vand/vindtæt.
Vi afstemmer dagsprogrammet efter vejret, fuglene og omgivelserne så du får den bedste oplevelse.

Sengelinned og lagen. (Kan lejes kr. 150,-)
Håndklæde. (Kan lejes)
Varmt praktisk beklædning og fodtøj.
Yoga måtte (kontakt os hvis du ikke har en, så finder vi en til dig)
Tæppe.
Hygge tøj til om aften.

OM OS

Vi er to kvinder som inspireres af hinandens styrker og indgangsvinkler til naturen.
Det er os en stor glæde at byde jer velkommen til et unikt sammensat Getaway – retreat, hvor vi hver især deler ud af vores mange års erfaring.

Karen Loy, Hatha Yoga lærer – med over 30 års erfaringer i personlig udvikling og afvikling, bliver yoga og meditation viste som et redskab til at lære dig selv bedre at kende. Alle kan være med.
Læs mere om Karen og Yogaen her: https://www.karenloy.dk/

Louise Vedel, Falkoner – Stor passion for rovfugle og træning af disse. Elsker arbejdet mellem mennesket og fuglene, hvordan de i samarbejdet med mennesket kan lære os at være tilstede i nuet i en parathed. Falkoner og indehaver af Falkecenter Samsø.

Ønsker du at få skræddersyet dit Rewild Yourself Retreat, eller booke et Get-a-way, så kontakt os for yderligere information og tilbud. 

Louise Vedel: Tlf. 5088 9380 / info@falkecenter.dk

Karen Loy Aronson: Tlf. 53878743 / info@karenloy.dk

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com