REWILD YOURSELF RETREATS

Rewild YourSelf er et nyt og spændende ophold, hvor vi er tre naturelskere, med afsæt i hver vores passion, deler præcis samme virke – at være i nuet, se, føle og følge det flow som der opstår her og nu. I vores retreats tager vi deltagerne med på en enestående rejse. En rejse med dig selv i og med naturen. En sanselig oplevelse med rovfugle, yoga, meditation, urter og lækker sund mad. Vores ønske er at hjælpe med at genfinde dit eget naturlige vilde instinkt og forhold til naturen.

Oplev et unikt ophold, hvor tiden går i stå!
Mærk vingesuset fra rovfuglene når de lander på din arm.
Smag og duft til årtidens urter.
Dyrk yogaen i naturen mens solen står op
Afslut dagen med lyset fra ildens flammer.

 

Rewild Yourself – Reconnect and recharge!

REWILD MED YOGA, ROVFUGLE & URTER

Karen vil, med sine 30 års erfaring, guide ind i en yoga praksis som alle kan være med til. Yogaen er vejen ind til at kroppen og sindet kan åbne sig for nuet, nærværet og roen. Det at være i nuet, være nærværende og i ro, hjælper samarbejdet med rovfuglene og sætter dit system til at recharge (genoplade). Hvis vejret tillader det, vil vi lave yoga udenfor, og ellers er der salen, hvor vi kan lave yoga.
Yoga undervisning er for alle, der er intet krav om erfaring.

Falkecenter Samsø er i gåafstand (3 km) fra Dansebjerg, så vi vil nogle gange gå til Falkecentret og arbejde med fuglene, andre gange vil Louise fra Falkecentret tage rovfuglene med hen til Dansebjerg.

I træningen med fuglene bruger vi afsætte og energien fra yogaen og meditationen, til at skal vække kontakten til det perifere syn og vores tilstedeværelse, både overfor øvelsen, fuglen og hinanden.

Vores udstråling er vital for sammenspillet med fuglene. Deltager vi med det åbne sind og fleksibilitet i træningen, vil der opstå endorfiner der virker som et fedt energiboost og ”lykkefølelse”.

De vilde urter er vores første føde her på jorden. De har været her lang tid før os. Livskraft i vilde urter er fantastisk, tænk blot på mælkebøttens evne til at gro alle vegne under alle betingelser. Ved at bruge vores sanser, smage, dufte, se og føle (nogle gange også høre), vil vi mærke naturens kraft via de vilde planter. Vi vil dagligt spise vilde planter og lære om, hvordan de kan støtte og styrke os til at være i nuet. De vilde planter vil vi også bruges til at genskabe og styrke vores forbindelse til naturen. (reconnect)

Det er os en stor glæde at byde jer velkommen til et unikt sammensat retreat, hvor vi hver især deler ud af vores mange års erfaring.

Rewild Yourself
Symbiosen mellem krop, sind og ånd – urterne, yogaen og rovfuglene.

“At leve er ikke nok.
Solskin, frihed og en lille blomst må man ha”
― Hans Christian Andersen

RETREAT 2021
Get-a-way

Retreatet afholdes på Falkecenter Samsø og på det skønne Dansebjerg på Samsø. 

Indkvarteringen sker torsdag aften fra kl 18:15-19:45, så det passer med færgerne. Her tager vi imod jer og fortæller om retreatet. Vi spiser mad og hilser på hinanaden.

Fra Kalundborg (Sjælland) ankomst i havnen 19.25
Fra Hou (Jylland) ankomst i havnen 18.00

Fra kl. 18.30 serverer vi en let anretning under løbende tjek ind.

Kl. 21.00 Aften meditation.

Afrejse søndag fra kl. 12.45

Vi laver sammen mad på skift, da madlavning også er en fantastisk mulighed for at være i nuet, sansende og deltagende og lærende. Maden er hovedsageligt af Samsøs lækre årtids råvarer, økologisk så meget som muligt, og alt efter årstiden vil vi også bruge vilde urter.

Dagene tilbringes udenfor i stort set alt slags vejr; fornuftigt og varmt tøj – vand/vindtæt tilpasset årstiden er vigtigt. Yogaen vil både være i Dansetten og i naturen. Godt fodtøj er også nødvendigt; vand/vindtæt.
Vi afstemmer dagsprogrammet efter vejret, fuglene og omgivelserne så du får den bedste oplevelse.

 

 

CORONA

Vi respekterer og overholder naturligvis alle de forholdsregler som udstedes af myndighederne. Vi har fokus på:

 

– Undervisning i stor yogasal med 2 meter imellem hinanden.

– Der er masser af plads ved bordet til måltiderne.

– Det bliver rengjort og sprittet af i alle fælles arealer.

– Deltagerne har deres eget yogaudstyr og tæpper. 

– Vi følger anvisninger om afstand på fællesarealerne.

 

Sengelinned og lagen. (Kan lejes kr. 150,-)
Håndklæde. (Kan lejes)
Varmt praktisk beklædning og fodtøj.
Yoga måtte (kontakt os hvis du ikke har en, så finder vi en til dig)
Tæppe.
Hygge tøj til om aften.

Efterårs Retreat 16 til 19. september 2021

Tilmelding til Rewild Yourself d. 16-19. sep. 2021 sker ved at tilmelde dig på info@falkecenter.dk mærk: RETREAT

Den samlede pris for retreatet er 4.795 kr.

Enkeltværelse tillæg kr. 750,-

Leje af sengelinned, badehåndklæde og morgenkåbe kr. 150,-

EARLYBIRD 01.07-15.07.21 – KR. 3.835 (20%)

SÆRLIGE BEHOV & ALLEGIER

Hvis du har særlige allergier, skal dette skrives i mailen. Hvis du ønsker at sove sammen med en særlig person, skal dette også skrives i mailen. Såfremt RewildYourself Retreatet aflyses, tilbagebetales det fulde beløb. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail til info@falkecenter.dk

Betaling sker til Falkecenter Samsø
Mobilepay 935395
Bankoverførsel 5010-1274673
Husk at anføre Navn og Rewild Yourself – Efterår.

Det kan enten betales på en gang eller du kan betale depositum først.
Din plads er sikret når du har betalt kr. 1500 i depositum.
De kr. 1.500,- i depositum er bindende og refunderes ikke ved afbud.
Restbeløbet på kr. 3.295,- skal betales inden d. 1. august 2021 til efterårs retreatet.
Ved afbud før d. 1. august vil du få det fulde beløb minus depositum tilbagebetalt (kr. 3.295).
Ved afbud senere end 1. august vil du ikke få refunderet prisen. Som deltager er du velkommen til at sælge din billet videre.

Har du betalt Earlybird pris, fratrækkes depositum også fra dette beløb på kr. 1500, tilbagebetales kr. 2.335.

OM OS

Vi er tre kvinder som inspireres af hinandens styrker og indgangsvinkler til naturen.
Det er os en stor glæde at byde jer velkommen til et unikt sammensat retreat, hvor vi hver især deler ud af vores mange års erfaring.

Karen Loy, Hatha Yoga lærer – med over 30 års erfaringer i personlig udvikling og afvikling, bliver yoga og meditation viste som et redskab til at lære dig selv bedre at kende. Alle kan være med.
Læs mere om Karen og Yogaen her: https://www.karenloy.dk/

Louise Vedel, Falkoner – Stor passion for rovfugle og træning af disse. Elsker arbejdet mellem mennesket og fuglene, hvordan de i samarbejdet med mennesket kan lære os at være tilstede i nuet i en parathed. Falkoner og indehaver af Falkecenter Samsø.

Line Edelmann Rønne, Urteterapeut og herbalist – Med dyb indre passion for at arbejde med lægeplanter og tilknytning til naturen. Elsker Hands On og arbejder meget sanseligt med urterne.
Læs mere om Line og urterne på:
http://klinik-calendula.dk/

DANSEBJERG

Dansebjerg er en smuk bygning, med en fin historie bag.
Placeret på en høj med udsigt til havet og den smukke natur.

Dansebjerg blev bygget i 1934 og er siden renoveret med nænsom hånd, så den gamle storvilla har bevaret al sin rustikke charme.
Længe før Dansebjerg-villaen blev bygget på det lille bjerg, dansede ungdommen på dette sted ved de såkaldte klinegilder.
Fra omkring år 1500 til 1800 stod møllen Dantz-Bierg på grunden, indtil den blev flyttet til Koldhøj. I årene herefter henlå bakken som grusgrav.
Dansebjerg har i mange år været ejet af bl.a. sanger og sangskriver Poul Krebs og koreograf Ulla Krebs Bille. Deres vision har været at skabe et kreativt sted for kultur og erhverv.

Dansebjerg er et hus, som med sine historier og sjæl allerede er med til at sætte hastigheden ned.

På Dansebjerg bor man på hyggelige 2 mands værelser med smuk udsigt over Samsø. Man deles om badeværelserne. Mod ekstra betaling kan man få sit egent værelse. Se priser

Der er et lækkert stort køkken og flere stuer og en hyggelig udestue.
Dansebjerg har en flot sal, Dansetten, hvor vi kan lave yoga inde hvis vejret alligevel bliver for koldt og vådt.

Samsø en unik lille ø på 114km2, der næsten har alle Danmarks landskabstyper, hede, fjord, ubeboede holme, stenrev, stejle skrænter langs kyststrækningerne, bakkelandskab med dybe dale, smeltevandskløfter og frugtbare landbrugsområder.
Disse varierede landskabstyper giver et rigt og varieret dyreliv, hvor man ser altid en hare, et rådyr og majestætiske rovfugle. Et unikt spisekammer for både dyr og mennesker.  

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com