TEAMBUILDING

REWILDING FALCONRY

På Falkecenter Samsø tilbyder vi unikke og anderledes REWILDING FALCONRY TEAMBUILDING, hvor I kan vælge et dags- eller 3 timers program.

1) Teambuilding med Rovfugle – Varighed 3 timer.

2) Teambuilding med Rovfugle, Yoga, Meditation – Varighed 7 timer.

Vi tilbyder Rewilding Falconry Teambuildings som kan afholdes på Falkecentret, men vi tilbyder også at komme ud til jer, eller hos en af vores samarbejdspartnere, se nedenfor.

teambuilding


ROVFUGLE – YOGA - MEDITATION

Vores unikke koncept arbejder med synergierne mellem Nuet-Tilliden-Samspillet. Yogaen, meditationen og foredraget “Pausen”, der skal bringe os tilbage til ”væren i” nuet. Herefter kommer den tillid og samspillet der bliver skabt i ”gøren” i rovfulgflyvningen og det tætte samarbejde.

NUET

I nuet er vi ikke i vores tanker, gøremål eller mål, vi eksisterer i det som opstår uden forventninger og uden at dømme. Vi er forberedt, vi er til stede, vi har alt det vi har brug for. Det giver en helt særlig ro og strøm af vedvarende energi.

TILLID

Der skabes tillid ved at vise tillid. Tillid giver styrke. Tillid styrker individet til at overskride sine egne satte begrænsninger, også i en samspillet med andre og dermed vokser vi os stærkere sammen. Fuglene mærker hurtig om der er tillid til stede eller ej.

SAMSPIL

Via simpel åndedræts teknikker og praktiske øvelser lærer deltageren at være bevidst om sit eget kropssprog og sin egen udstråling, hvilke påvirker gruppens dynamik.

Individets udstråling er vital for gruppens samspil. Udviser vi store fleksibilitet, tillid og respekt for at nå resultatet opstår der endorfiner af opløftet hed, energiboost og succes.

Via læring om risikotagning styrker vi trygheden mellem os og vi overskrider nemmere vores forudindtaget grænser om, hvad vi kan og hvad vi er gode til.

I træning med fuglene, arbejder vi med det perifere syn, synet som er fyldt med muligheder, ingen begrænsninger, vi arbejder med tilstedeværelse; både overfor øvelsen, fuglen og hinanden.

Fuglene afkoder hurtigt et evt. manglende gruppespil. Det er utrolig givende og fascinerende at mærker susen af succes når vi formår at tilsidesætte vores egne særinteresser for at fremme helheden. 

SAMARBEJDS-
PARTNER

FORPLEJNING, OVERNATNING & TEAMBUILDING

Som noget nyt tilbyder vi “hele pakken” i samarbejde med Aarhus Hostel, hvor I kan booke kursus faciliteter, forplejning og overnatning kombineret med Teambuilding med os.

På Sjælland samarbejder vi ligeledes med Esrum Kloster.

KONTAKT

SKRÆDDERSYET PROGRAM

Har du lyst til at høre mere om vores teambuildning, som vi gerne tilrettelægger ud fra jeres program, tema og fokus. Så kontakt os på mail info@falkecenter.dk eller tlf. 50889380.

Pris starter fra kr. 16.000,-

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer, og drage jer ind i det fantastiske og fascinerende univers af i samspillet mellem yogaen, meditationen og fuglene.


Louise Vedel, Falkoner
Karen Loy, Coach & Yoga Instruktør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com