Skip to main content

Privat booking

Vi kommer ud til dig eller I kommer til os – særarrangementer og eksterne forevisninger

Book dit helt private arrangement med vores fugle

Vi elsker at tilrette og træne vores flyvninger til lige præcis jeres behov. Er I en stor gruppe, hvor I ønsker en forevisning kun for jer, evt. hvor I selv prøver at modtage fuglene? eller er I en specialgruppe med særlige behov og ikke passer ind i en almindelig forevisning? Eller bare ikke kan på en af vores offentlige åbningsdage?

Vi har et udvalg af særlig trænet rovfugle og ugler, der alle kan komme ud til jer. Fuglene er trænet til at kunne deltage på middelaldermarkeder, byfester, events, teambuilding, filmoptagelser mm.

PRIVAT BOOKINGER

Ønsker du en privat forevisning, hvor det kun er jeres gruppe der deltager – så tilretter vi præcis efter jeres ønske til arrangementet. Tidspunkt, længde af arrangementet og eventuelt fokus indhold, aftaler vi sammen. Vi tilbyder forevisning, backstage rundvisning og deltagelse i flyvningen.

Vi skrædder syer altid programmet præcis efter jeres behov

Startpris er kr. 2000 kr. (på Samsø) + almindelig billetpris.

EKSTERNE OPVISNING

Mangler du en erfaren og opvisningsvant falkoner til dit arrangement? (messer, marked, byfest, foreningsdage, firmaevent, bryllup, skoledag mv.) Så pakker vi bilen med vores dygtige fugle og komme ud til jer. Det er vigtigt at der er plads og sikkert for fuglene at vise deres fantastiske flyvninger.

Vi formidler nærværende og i højde med publikum mens vi flyver falken, høgen og ørnen.

Startpris er fra kr. 7500 eks. moms.

rundvisning

Kom med ind bag kulisserne og vær med helt tæt på, se hvordan vores fugle bor og hvordan deres hverdag ser ud, når falkoneren, sammen med jer, varetager dagens træning og fodring. Vi fortæller indlevende om fuglene og falkonerfaget og der er masser af tid til at stille spørgsmål.

Book en helt anderledes og nærværende rundvisning med vores falkoner. Arrangementet tager typisk 1,5 time, og kan bookes året rundt.

Startpris kr. 550,- for op til to personer. Efterfølgende personer entre pris.


Få besøg af Falkonerskolen på DIN skole

Giv eleverne en uforglemmelig oplevelse når Falkonerskolen besøger din skole. Vi tilbyder et skræddersyet undervisningsprogram, der drager børnene ind i den fascinerende verden, hvor eleverne får mulighed for at komme helt tæt på og for selv at være falkoner og flyve med fuglene.

Falkoner for en dag

Kunne du godt tænke dig at kombinere lidt af det hele? Så er det Falkoner for en dag du skal booke. Her kommer du med bag kulisserne, flyver vores høg, ugle og ørnen, og vi tilbringer ca. 2 timer sammen.
Pris kr. 2500,- en person. Efterfølgende personer kr. 850,- Max. 6 personer, over 12 år. (Børn under 12 år kan kun flyve med de små arter)

Det siger andre besøgende om Falkecenter Samsø

På Tripadvisor finder du anmeldelser fra de modige sjæle, der har haft den utrolige mulighed for at holde en ørn på deres hånd. Dyk ned i deres personlige oplevelser og følelser, som de deler deres indtryk af at have en af naturens mest imponerende væsner på deres egen hånd.

2021

2022

2023

 • Vi havde den store tur med privatflyvning med den store Amerikanske Hvidhovedet Havørn – Paco, det var en helt fantastisk oplevelse at komme så tæt på så stor en fugl.

   Checondra Aug. 2020

 • Det sætter alle ens følelser igang, og når man køber “modtag en fugl”, så fuldender det hele showet, fortællingerne om de forskellige fugle og de fantastiske dygtige falkonerer der er på centeret.

  Sandra Carlsson Juni 2020

 • Vil varmt anbefale en tur, hvis I skal til Samsø. Det hele kulminerede da min søn på 6 kunne holde en stor hvidhovedet havørn. Top klasse service.

  Karina Juli 2020

 • Personalets kæmpe engagement og lyst/glæde til at formidle information om deres smukke fugle er ganske enkelt enestående.

  Torben Hansen Juli 2022

  Følg med på @falkecenter.dk

  Dyk ned i verdenen af imponerende rovfugle. Følg med, når vi deler smukke billeder og historier om vores fjerede beboere, og lær mere om vores mission for naturbevarelse. Bli’r en del af vores fællesskab ved at trykke på ‘Følg’ – velkommen til vores verden! 🦅📸

  Måske du også har set…

  Oplev mere