Skip to main content

Omtale, anmeldelser og udtalelser

Læs hvad andre siger om os

Oplevelsen har efterladt et varigt indtryk

Besøgende i alle aldersgrupper har delt deres oplevelser og anmeldelser om Falkecenter Samsø. Feedbacken har været rigtig positiv og varmet vores falkoner-hjerter. Mange har berettet om, at de har været imponerede over den dybdegående viden og passion, som vi deler, samt den unikke mulighed for at komme helt tæt på og holde rovfuglene og lære om deres liv.


Kom på Falkecenter Samsø hjemme i stuen

Ta’ med Hans Pilgaard, Sisse Fisker og Alexander Kølpin med til Samsø via programmet “Sæt pris på Danmark”. Her prøver Sisse og Alexander at flyve med havørnen Paco og skal gætte prisen på et ørnesus (fra september 2019). Se programmet på TV2 Play her

Tag med Louise og mareTV på falkejagt ved havet

Den tyske tv-dokumentarserie mareTV fokuserer på marine- og havmiljøet. I 2023 kom kameraetholdet forbi Samsø for at udforske forskellige aspekter af havet, herunder dyreliv, økosystemer, forskning, kultur, og miljømæssige udfordringer på Samsø. I dette afsnit møder mareTV Louise Vedel fra Falkecenter Samsø og ser falkens jagt helt tæt på og flyver med den imponerende havørn.

Falkecenter Samsø er
Travelers Choice

Mange har valgt at dele deres oplevelser og tanker på Tripadvisor om deres besøg hos Falkecenter Samsø. Dyk ned i deres personlige oplevelser og følelser, som de deler deres indtryk af at have flere af naturens mest imponerende rovfugle helt tæt på.

2021

2022

2023

 • Vi havde den store tur med privatflyvning med den store Amerikanske Hvidhovedet Havørn – Paco, det var en helt fantastisk oplevelse at komme så tæt på så stor en fugl.

   Checondra Aug. 2020

 • Det sætter alle ens følelser igang, og når man køber “modtag en fugl”, så fuldender det hele showet, fortællingerne om de forskellige fugle og de fantastiske dygtige falkonerer der er på centeret.

  Sandra Carlsson Juni 2020

 • Vil varmt anbefale en tur, hvis I skal til Samsø. Det hele kulminerede da min søn på 6 kunne holde en stor hvidhovedet havørn. Top klasse service.

  Karina Juli 2020

 • Personalets kæmpe engagement og lyst/glæde til at formidle information om deres smukke fugle er ganske enkelt enestående.

  Torben Hansen Juli 2022

  Se vores omtale-arkiv

  De har også besøgt os…

  2023

  Falkecentret er trækplaster i efterårsferien

  Familien Andersen kom til Samsø kun for at opleve at flyve med en ørn. Det blev en uforglemmelig dag for hele familien. 

  Samsøposten


  Falken i hjertet

  Louise Vedel har falke. I sine tanker, i sit hjerter og sin varetægt. Louise har trænet rovfugle i 15 år, og er dybt fascineret af at gå på jagt med rovfuglene. Falkecenter Samsø har Saker falken der er en stærk og kraftig falkeart. Louise beretter hvordan falken bokser byttet i jorden.

  JAGT, VILDT OG VÅBEN


  Falken i hjertet

  Forældregruppen med børn drages ind i rovfuglenes univers og får sig en kæmpe oplevelse sammen med de store og små fugle. Alle mand, store som små, var dybt fascineret.

  Stomiforeningen COPA


  2022

  En fugl på hånden

  En fortælling om Louises liv, og om hvordan hun blev draget ind i verden med rovfugle, fra det flade Lolland, til København og er nu lever og driver sin virksomhed Falkecenter Samsø, på Samsø.

  UD & SE


  Et sus at høre suset

  Gode oplevelser bliver man aldrig for gammel til – Tre rejselystne kvinder fra Næsteved, alle tæt på 100år, fik en oplevelse for livet da de besøger Falkecenter Samsø.

  ”Det her overgår bare alt, hvad jeg tidligere har oplevet på mine mange rejser jorden rundt – når jeg kommer hjem, vil jeg fortælle dem, jeg kender fornemmelsen af at røre ved fuglene og kunne høre suset, når de letter og lander – det er bare helt i top” fortæller Revsbæk Andersen. ”Det var sjovt at være så tæt på så store fugle og så mærke dens dun, hvor blød den er”. 

  Dansk Blindesamfund


  2020

  Mød luftens herskere

  Fantastiske flyvefærdigheder. Falken kredser rundt et par gange højt over os, inden den pludselig styrtdykker og suser ned mod tilskuerpladserne med høj hastighed. Vi er på rovfugle opvisning på falkecenter Samsø der flot giver os et portræt af fuglene og liver som falkoner på Samsø.

  Ude og hjemme


  2017

  Vinterferie for børn

  I vinterferien inviterer Falkecentret øens gæster med ind bag kulisserne, og viser ørnenes avls voliere frem. Der er masser af tid til at være tæt på og stille spørgsmål. Efter rundvisningen flyves de store fugle helt tæt på publikum.

  SAMSØ POSTEN


  2015

  Prinsesse Isabelle navngiver Steppeørn

  Prinsesse Isabella lærer om rovfugle og ugler, da hun besøger Samsø på hendes første officielle job som prinsesse. Her ser vi hende holde uglen TykkeBertha hvorefter hun navngiver den unge steppeørn.  

  7 tv-dage


  2010

  En samsøsk succes

  Prinsgemalen får en på opleveren, da han prøver kræfter som falkoner med Falkecenter Samsøs store havørn Paco. Indlevende modtager og sender Prins Henrik den store havørn mellem ham og falkoneren Louise Vedel.

  søndag


  Følg med på @falkecenter.dk

  Dyk ned i verdenen af imponerende rovfugle. Følg med, når vi deler smukke billeder og historier om vores fjerede beboere, og lær mere om vores mission for naturbevarelse. Bli’r en del af vores fællesskab ved at trykke på ‘Følg’ – velkommen til vores verden! 🦅📸

  Måske du også har set…

  Oplev mere