FOREVISNINGER

Kom helt tæt på de store fugle, når Falkecenter Samsøs dygtige falkonerer flyver dem i vores arena. Vi er et team af passionerede individer, som elsker at flyve rovfugle og at fortælle historier om dem.

En forevisning vare i ca. en time, hvor man vil se mange forskellige rovfugle i aktion så som; falke, høge, ugler og ørne, samt lære alt muligt forskelligt omkring dem. Showet er for alle aldre, og alle kan få en fantastisk oplevelse hos os.

Vi flyver i alt slags vejr, uanset regn og blæst. Der er på Falkecenter Samsø en flyvehal, hvor vi kan komme i tørvejr, hvis det kræves.

Vi har regelmæssige forevisninger fra påsken til efterårsferien, som kan ses under åbningstider og priser.

SE ÅBNINGSTIDER HER

Forevisninger er tilpasset færgeafgangene.

Man behøver ikke at booke billet på forhånd. Dog er der på bestemte dage op til 20% rabat, hvis man køber sine EARLY BIRD billetter på forhånd.

Se datoer for EARLY BIRD og book dine billetter allerede nu! KLIK HER

ØRNESUS - FLYV SELV MED ROVFUGLENE

Oplev suset, når ørnen flyver til din arm! 

At mærke suset fra ørnen, når den lander på din handskede hånd er helt unikt. Det er meget svært at beskrive, men det er ikke ualmindeligt, at der knibes en tåre af kursister. Ofte bliver de så overvældede og fascinerede af det prægtige dyr, når de med deres kraft og majestætiske elegance lander på armen. 

Før og efter hver forevisning kan du for kr. 550,- selv modtage høgen, ørnen eller uglen på din behandskede hånd. Vi kan være 6 personer på holdet, og alle oplever at modtage rovfuglen til hånden og flyve den 6-9 gange under kyndig vejledning af vores falkonerer.  

Flyvning med ørn, alle over 12 år.  

Flyvning med høg og ugle, alle over 4 år.  

Booking til Ørnesus er påkrævet! 

 Kontakt Falkecenter Samsø på info@falkecenter.dk eller på tlf. 50889380. 

Private FOrevisninger

Man kan booke sin egen private forvisning, hvor man også vil komme bag ved kulisserne og få en rundvisning af stedet. Det er også muligt at prøve flyvning med rovfuglene her. 

Vi kan også komme ud til jer under de rette forhold til f.x. foreningsdage, byfester, middelaldermarkeder, firmaevents, bryllupper etc., eller vi kan mødes hos en af vores samarbejdspartnere hhv. Aarhus Hostel og Esrum Kloster. 

Priser fra 2000kr (på Samsø) + almindelig billetpris. Kontakt os og få et tilbud. 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com