Skip to main content

Teambuilding

Når der skal luftforandring til for at skabe forandring, arbejdsglæde og motivation

Vi sætter fokus på mindsettet og tilliden i jeres team

Formålet med teambuilding med rovfugle er at forbedre medarbejdernes evne til at arbejde sammen, kommunikere effektivt og samarbejde mod et fælles mål eller i en kultur med forandringer. Arbejdet med rovfuglene hjælper os til at styrke vores intuition, vores interne relationer og øge forståelsen for hinandens styrker og svagheder.

2 forskellige typer teambuilding

Hvor modige er I?
3-TIMERS EVENT

TEAMBUILDING MED ROVFUGLE

Tre timers event, hvor kursisterne – step by step – vil gennem samarbejdsøvelser lære at flyve med en lille falk, mellem stor høg og en stor ørn. Her skal der både samarbejdes i teamet men også med fuglene. Vi arbejder med indlevelse, tillid og intuition. Vi starter med at skabe ro og tillid, så alle kan være med, herefter får vi åbnet op for det mindset som er i jeres organisationen. Langsomt bygger vi øvelserne med rovfuglene op, så I arbejder mere og mere selvstændigt og på egen hånd.

Det som teambuilding med rovfugle kan er at sætte fokus på jeres mindset hos individet og tilliden i teamets. Dette er de 2 afgørende faktorer for et sundt arbejdsmiljø.

Eventet er inkl. kaffe, the og vand.

7-TIMERS EVENT MED YOGA

TEAMBUILDING MED ROVFUGLE & MINDFULNESS

Teambuilding med rovfugle udvidet med en formiddag med yoga og mindfulness, kan godt lyde som en lidt sjov kombination, men nu mere hvert individ er i kontakt og balance med sig selv, nu vildere og bedre bliver vores samarbejde med hinanden og fuglene. På rekordtid, bliver I vildt dygtige til at samarbejde med hinanden og med fuglene. Der kommer en usynlig lim i teamet og i jeres mindset, hvor I nemmere forstår de usagte mekanismer der opstår i gruppen. Det vil sige at med en nærværende formiddag med særlig tilrettelagt yoga, overhaler I markant de som ”kun” tager 3-timers rovfugle teambuilding. Jeres fællesånd, empati, indlevelse og intuition skærpes i det I starter dagen med at arbejde ”inde fra og ud”.
Mindset er summen af de holdninger der er i teamet, og der er en række holdninger der fungerer særdeles godt når man skal præstere sammen som team.

Eventet er inkl. frokost, kaffe, the og vand.


Teambuilding med rovfugle

Læring og udvikling I centrum. Teambuilding med rovfugle er centreret omkring specifikke læremål, som danner basis for de øvelser I bliver taget igennem: 

At være bevidst tilstede i nuet sammen med sit team
Udvikle en bevidsthed omkring sin energi og tilstand, og hvordan den påvirker samarbejdet
At tage sin plads og give plads til hinanden i teamet
At mærke sine grænser og udfordre dem sammen

En helt unik oplevelse som kan varmt anbefales

Vi var til Teambuilding kursus – Vi taler stadigvæk om det. Vi lærte det med kommunikation er vigtigt – målrettet, præcis. En del om at være tilstede samtidig og i fællesskab bidrage til en fælles løsning med et godt resultat. Til sidst vil jeg nævne, at vi fik en super oplevelse med undervisere, der var tilstede og som vidste, hvad de havde med at gøre. En helt unik oplevelse som kan varmt anbefales. Det skaber nogle fælles værdier.

– Udtalelse fra SKAT medarbejder

Din deltagelse i teambuilding

Nr. 01

Rovfuglene som spejl

Rovfuglene afspejler hurtigt dem som arbejder med dem, de er af natur meget intuitive og har en unik evne til at fornemme deres omgivelser.

Hvis kursisten er rolig, kan slappe af i situationen og er til stede i nuet, vil fuglen lettere samarbejde, da de hurtigt afkoder de signaler der sendes af kursisten. Hvis kursisten derimod er urolig eller utryg, kan rovfuglene mærke det og har ikke samme interesse ved ikke at flyve til deres handske.

På samme måde når vi flyver fuglen, vil kursistens evne til at påtage sig autoritet og vise tillid blive afspejlet i samarbejdet.

Vi støtter dig hele vejen
Med vores mange års erfaring, støtter og hjælper vi de kursister der følger sig udfordret. De mest udfordret kursister er typisk også dem som får de største wow oplevelser.

Nr. 02

At være i nuet

Teambuilding med rovfugle giver dig træning i at være fuldt ud tilstede og bevidst i Nuet, hvilket er vigtigt, når man arbejder med rovfuglene.

Et godt samarbejde kræver, at man er mentalt til stede, at ens fokus er på opgaven og ikke på de mange andre ting, der kan fylde i ens hverdag.

Centralt i mindfulness
At være bevidst tilstede i Nuet er helt centralt i mindfulness disciplinen, hvor man er i en sindstilstand af skærpet fokus, fri for fordomme, fri for forudindtaget forventninger og med en bevidsthed omkring sine omgivelser og indre reaktioner på udfordringer.

At lære at være i Nuet giver en et overskud af energi, reducere stress og forbedre ens livskvalitet, plus at det er et meget behageligt sted at være. 

En evner der fremmer ens glæde både på arbejder og der hjemme.

Nr. 03

Din bevidsthed

Når Teambuildingen inddrager yoga og mindfulness arbejder vi også med åndedrættet. Vi træner simple åndedræts teknikker, og praktiske øvelser lærer deltageren at være bevidst om sit eget kropssprog og sin egen udstråling, hvilke påvirker gruppens dynamik.

Individets udstråling er vital for gruppens samspil. Udviser vi store fleksibilitet, tillid og respekt for at nå resultatet opstår der endorfiner af opløftet hed, energiboost og succes.

At udvikle en bevidsthed omkring sine følelser, tanker og den energi man udsender er en meget vigtig evne at besidde. Mange mennesker agerer ofte ubevidst, når de møder udfordrende situationer, og reagere derfor ofte uhensigtsmæssigt.

Nr. 04

At tage og give plads

I teamet er der ofte mange forskellige dynamikker, der kan forbedre eller hindre et godt samarbejde. Fuglene og trænerne afkoder hurtigt et evt. manglende gruppespil.

En dynamik, som vi arbejder med i teambuilding øvelserne, er at tage sin plads og give rum til at de andre i teamet kan tage deres plads. Dette kan være udfordrende, da vi er forskellige personlighedstyper, som har forskellige naturlige tendenser hvad angår dette.

Skab god energi i teamet
Når vi flyver rovfuglene imellem os, er det vigtigt, at der er en god energi, flow og synergi i teamet, da dette vil gøre det nemmere for rovfuglene at samarbejde med os. Rovfuglene vil tydeligt afspejle manglende lederskab eller uklar kommunikation i teamet.

Træningen med fuglene er fantastisk til, at vi lærer at sætte vores særinteresserer til side for at fremme helheden.

Nr. 05

At mærke og succesfuldt udfordre sine grænser

Rovfuglene er meget selvstændige væsner, og er i deres kerne asociale og umulige at tæmme fuldstændig. Nogle deltagere vil mærke deres grænser og føle sig utrygge, når de for første gang står næse til næb.

Om at trække vejret bevidst
Ved at udvise rovfuglen tillid, trække vejret bevidst og slappe af vil man udfordre denne instinktive frygt, og lære at være med den.

Via læring om risikotagning styrker vi trygheden mellem os og vi overskrider nemmere vores forudindtaget grænser om, hvad vi kan og hvad vi er gode til.

Ved at succesfuldt udfordre sine grænser kan man føle det kæmpe rush, der kommer, når man overkommer noget udfordrende.

Nr. 06

Mindfulness og yoga

I vores 7 timers Teambuilding med Yoga & Mindfulness program starter dagen ud med undervisning og træning i basale mindfulness og yoga teknikker.

At kombinere de to discipliner, falkoner og mindfulness, danner et specielt tydeligt læringsfelt, erfaringer og uforglemmelige oplevelser.

Det lyder nok lidt skørt at sammensætte yoga og flyvning med rovfugle, men når kursisterne har fået fokuseret ”hovedet” og alle er vel ”landet” via Karen Loys fantastisk yoga, kan vi som falkonerer instruktør lære jer dobbelt så meget på den halve tid. Dvs. at I når meget længere i selvstændig flyvning med rovfuglene – lige fra høge, ugler og ikke mindst de store ørne.

Vi garanterer en sjov, fascinerende og meget anderledes dag som I som team altid kan mindes med glæde.

Alt det praktiske om jeres ophold


Kom til Samsø ellers kommer vi til jer

Afholdes kurset på Falkecenter Samsø vil kursisterne også have mulighed for at komme “behind the scenes” se hvor fuglene opholder sig mv., og få et indblik Louise, Anders og Trines liv som iværksættere og falkoner med 25 rovfugle. Der gives selvfølgelig masser af tid til spørgsmål og fremvisning.

Det er også muligt at booke os til at komme ud til jer under de rette forhold, dvs. hvor der er et åbent naturareal et stykke væk fra en veje, og gerne 5 km. Væk fra større hoved – og motorvej.

Få hele pakken – kursus, forplejning og overnatning

Som noget nyt tilbyder vi “hele pakken” i samarbejde med øens lækre overnatningssteder, planlagt efter jeres ønsker, hvor I kan booke kursus faciliteter, forplejning og overnatning kombineret med Teambuilding med os.

Få et skræddersyet program, der passer til jeres team

Har du lyst til at høre mere om vores teambuildning, som vi gerne tilrettelægger ud fra jeres program, tema og fokus.

Varighed: 3-7 timer.
Lokation: Falkecenter Samsø
Lokation: Vi kommer også ud til jer
Min. antal deltagere: 4 personer
Max. Antal deltagere: 20 personer
Pris starter fra kr. 10.000,-

Lad mig høre fra jer!
Louise Vedel /  info@falkecenter.dk eller tlf. 50 88 93 80.

Måske du også har set…

Oplev mere