Skip to main content

Falkoner­skolen

Vil du lære at flyve med rovfugle? så inviter familien, vennerne eller skolekammeraterne med på Falkonerskolen. Et helt unikt og enestående koncept, der henvender sig til både private, skoler og institutioner.

Varighed
1,5 time
Pris
325.-

Bliv falkoner for en dag

På Falkonerskolen er børnene selv falkonerer. De lærer det grundlæggende om faget, hvor vi først gennemgår sikkerheden, og hvordan vi er med og omkring fuglene. Der forberedes foder og når det er klart, skal vi alle ud og flyve fuglene imellem os.

Inviter familien, vennerne eller skolekammeraterne med på en sjov og anderledes aktivitet for både børn og voksne. Det er en sjov og anderledes måde at lære på, hvor du og børnene selv har hænderne i opgaven. Vi arbejder med selvværd og selvstændighed. Nogle vil opleve, at der måske bliver rykket på grænserne, og kommer hjem med en stor succes i rygsækken. Der bliver helt sikkert skabt minder for livet.

Programmet tilpasses efter deltagernes alder og mentale niveau.

For dig og familien

påske, Kr. himmelfart, juli, efterårs­ferien

Falkonerskole for private i påsken, Kr. himmelfart, juli og efterårsferien. Book dig og børnene på og få en super fed oplevelse sammen. I er alle med til at flyve med fuglene. Varighed 1,5 time. Betalende alder +4år. Entre kr. 325,- for barn ledsaget af voksen. Ekstra voksen kr. 155,-

For skoler

Priser fra 4.300 kr. pr. hold

Giv din klasse en vild lærende oplevelse sammen med rovfuglene. I vores 3 timers program, lærer børnene selv at flyve med fuglene. Først arbejder vi med teknik og egen oplevelse, hvorefter eleverne skal give hinanden en oplevelse. Kodeord for dagen er Naturforståelse, Sammenhold, Koncentration og En på opleveren.
Varighed 3 timer. Max 25 børn.  

For institutioner

Falkonerskolen har et gennemtestet program for udsatte børn og unge.

Via fuglenes relationsskabende og terapeutiske virkning arbejder vi med børnenes selvværd, fokus, ro og empati. Fuglene er med til at give børn og unge en naturforståelse og en livsglæde.

Varighed 1,5-3 timer. Max 16 børn og unge. 

Ofte stillede spørgsmål om Falkonerskolen

Er dit barn fascineret af den vilde natur og drømmer om at komme tæt på rovfuglene og deres forunderlige verden? Vores falkonerskole er den perfekte mulighed for at realisere denne drøm i vores åbningstid fra påske til efterårsferien. 

Book din billet til falkonerskolen i god tid, og find svar på alle dine spørgsmål, der vil guide dig igennem denne spændende oplevelse:

Hvad koster det at deltage?

En tur på falkonerskolen koster 325,- pr. barn.
Prisen er inklusiv én voksen.

Pris for ekstra voksen: kr. 155,-

Hvornår afholdes falkonerskolen?

MARTS: Tirsdag, torsdag og søndag kl. 13.30 – 15.00  AFLYST

MAJ: Lørdag 11/5 kl. 11.00 – 13.30

JULI: Mandag og torsdag kl. 13.30- 15.00

OKTOBER (12-19/10): Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13.30- 15.00

Hvem kan være med?

Falkonerskolen er for børn fra 4 år op til 16 år. Vi anbefaler at børn skal være over 4 år for at deltage. Børn under 10 år skal være ledsaget af en voksen.

Hvor lang tid varer Falkonerskolen?

Falkonerskolen varer 1,5 time

Hvor mange kan deltage af gangen?

Holdstørrelse er max. 25 deltagende børn.

Hvem er underviser?

Vi arbejder med høj sikkerhed og vil altid være minimum 2-4 falkonerer til stede, alt efter holdtype og størrelse.

Er det muligt at holde en fugl?

Ja da!

Der gives masser af tid til at prøve at holde fuglene, samt flyve med dem – det koster ikke ekstra på Falkonerskolen.

Hvilket sprog undervises i?

Undervisningen kan foregå på dansk og engelsk.

Kan vi selv medbringe mad?

Ja da, smør madpakken og ta’ den med under armen. På udendørsområdet er der bord/bænkesæt, hvor det er muligt at nyde medbragt mad. Der er også skraldespande til oprydningen bagefter.

FAQ

  For alle børn med mod på en lærende udfordring

  Vi ser det igen og igen, at samarbejdet mellem vores rovfugle og børnene kan noget helt specielt. Børnene lytter opmærksomt, er helt fokuseret på opgaven foran dem og har de mest fantastiske reaktioner og reflektioner, når de kommer helt tæt på fuglene. Mange kommer hjem med en super fed følelse af succes og en masse spændende historier.

  Følg med på @falkecenter.dk

  Dyk ned i verdenen af imponerende rovfugle. Følg med, når vi deler smukke billeder og historier om vores fjerede beboere, og lær mere om vores mission for naturbevarelse. Bli’r en del af vores fællesskab ved at trykke på ‘Følg’ – velkommen til vores verden! 🦅📸

  Måske du også har set…

  Oplev mere