Skip to main content

Mød teamet bag

Vi elsker det, vi laver hver dag og udlever vores passion for rovfugle

Det fantastiske team

Et uundværligt hold af falkonere, dyrelæger, elever, medhjælpere og dyrepassere.

Louise Vedel
Stifter & falkoner
Trine Bjorholm
Dyrepasser & falkoner
Anders B. Mikkelsen
Dyrepasser & falkoner
Louise Mortensen
Falkoner
Erika Wihrs
Falkoner medhjælper
Cecilie Anker
Falkoner medhjælper

Lykken kom styrtdykkende fra en klar himmel!

Louises historie om passionen for falkoneri

I mange år havde jeg snuden dybt begravet i karrieresporet, krydret med nye uddannelser og en hektisk hverdag – et liv, jeg elskede!

Jeg funderede dog altid over ordet ‘lykke’. Hvad er lykke egentlig? Hvordan føles lykke? Var jeg lykkelig? Det var lige indtil den dag, hvor havørnen Jerome styrtdykkede mod min arm for første gang.

Falkoneren i den spanske dyrepark råbte “Løb, løb”, idet havørnen på fire kilo tvistede højt oppe fra den blå himmel og styrtdykkede mod mig. Dét øjeblik føltes, som der var champagne i mit blod, proppet af dopamin, endorfiner og adrenalin. I det split-af-et-sekund, inden Jerome landede på min arm, tænkte jeg – nærmest som en forløsning, efter årtier med lykkefunderinger – “DET HER ER LYKKE!!”

Fra den dag i sommeren 2007, ændrede mit liv sig for altid. Jeg var ramt, og der var ingen vej tilbage. Jeg vidste straks, at hér var der noget specielt, noget jeg skulle udforske og give videre.

Jeg har nu øvet mig i 13 år med daglige flyvninger, formidling, undervisning, én til én undervisning mv., og jeg elsker det stadig lige så meget.

Det næste, som jeg sammen med fuglene ‘flyver afsted med’, er dybdegående teambuilding og retreats, hvor fuglene indgår i læringen omkring vores tilstedeværelse i verden som mennesker.

Jeg glæder mig til rejsen og til at gå skridtet dybere med min formidling og undervisning. Velkommen til min verden!

Se også vores fugle

Mød vores skønne fugle på vores falkecenter. En fascinerende verden af rovfugle, hvor du vil lære om deres mangfoldighed, biologi og imponerende egenskaber.

På Falkecentret har vi to ørnearter, tre høge/våge arter, tre falkearter, fire uglearter og en meget underholdende ravn der synes hun er den klogestes af alle.